Opvolging

Nu je jouw Feedbackdocument hebt ontvangen, weet je op wat je moet werken om een goede techniek crawl te beheersen. Je weet wat, maar hoe? Daar helpen wij je graag verder.

Wat?

Opvolgingslessen zijn trainingen van 1 uur en 30 minuten. In die trainingen werken we verder aan jouw persoonlijk Feedbackdocument. In elke training wordt een fase van de zwembeweging besproken en uitgediept. We werken in groepjes van 4 personen, de training is dan ook zeer aangenaam. Per 2 personen is er bovendien 1 coach. Zo kunnen we heel goed jouw persoonlijke aandachtspunten bijhouden. Tijdens deze trainingen zullen wij ook jou progressie heel nauwkeurig bijhouden. Per atleet wordt er een progressiedocument opgemaakt, dit is de opvolging van het Feedbackdocument. Ook via boven- en onderwateropnames bekijken wij heel regelmatig jouw techniek. Bovendien krijg je ook nog eens trainingsschema’s mee naar huis om in de tussentijdse weken verder te werken aan jouw aandachtspunten. 

Praktisch

Je kan je inschrijven via de website. Ook nadat je een beginnerspakket gevolgd hebt kan je er nog zo veel Opvolgingslessen bijkopen als je wilt in Fitmanager. Je plant zelf jouw lessen in via Kalender. Na de Opvolgingsles krijg je een mail met daarin jouw progressie, trainingsschema’s en opnames. 

Tussentijdse trainingschema's

De tussentijdse trainingen zijn speciaal aangepast aan de oefeningen die je ziet in de Opvolgingslessen. Zo kan jij in de tussentijd jouw zwemtechniek verder bijschaven met goede drills. We geven je telkens ook een woordje uitleg zodat je weet waar te beginnen. 

Training Opvolgingslessen Proswimlab. Verbeter samen met ons jouw zwemtechniek. Lessen.
Sluit Menu