Techniekanlayse

Zwemmen is een uiterst technische sport. Veel te vaak wordt er te hard en te veel getraind alvorens een correcte techniek is aangeleerd. Om de slechte techniek van de baan te helpen, bieden wij een gepersonaliseerde techniekanalyse aan.

Wat?

De Techniekanalyse is een momentopname van jouw zwemtechniek. Een Techniekanalyse is een training van 1 uur. Tijdens het uur nemen we kwaliteitsvolle boven- en onderwater opnames van alle zijden. Vervolgens analyseren we samen met jou de beelden. We bekijken samen waar de verbeterpunten zich bevinden, hoe ze daar komen en wat we eraan kunnen doen. Na de analyse van de beelden werken we de rest van het uur aan jouw aandachtspunten. 

Feedbackdocument

Na de Techniekanalyse krijg je ook een feedbackdocument. We analyseren jouw techniek met software, zo worden de aandachtspunten voor jou zeer duidelijk. Deze verbeterpunten zetten we voor jou op een rij in een document. We zetten jouw techniek tegenover de juiste uitvoering van de zwembeweging (zie rechts). Het wordt duidelijk waar er moet op gewerkt worden. Tenslotte geven we je ook nog enkele persoonlijke tips mee, aangepast aan jouw doelen. 

Feedbackdocument Techniekanalyse Proswimlab. Dit kan je gebruiken om op jouw zwemstijl te werken. Jouw ambities in het zwemmen waarmaken.
Dit het 'insteek' gedeelte van het Feedbackdocument. Voor elke fase wordt dit opgemaakt.

Praktisch?

Je kan je inschrijven via de website. Ook nadat je een Techniekanalyse gevolgd hebt kan je er nog bijkopen in Fitmanager. Je plant zelf jouw Techniekanalyse in via Kalender. Na de Techniekanlayse ontvang je binnen de 7 dagen een mail met jouw Feedbackdocument, beelden en foto’s. 

Prijs

De prijs van een Techniekanalyse is 99 euro. 

Sluit Menu