Techniekanalyse

Zwemmen is een uiterst technische sport. Veel te vaak wordt er te hard en te veel getraind alvorens een correcte techniek is aangeleerd. Om de slechte techniek van de baan te helpen, bieden wij een Techniekanalyse aan.

Wat?

De Techniekanalyse is een momentopname van jouw zwemtechniek. Het is een techniektraining van 1 uur. Tijdens het uur nemen we kwaliteitsvolle boven- en onderwater opnames van alle zijden. Vervolgens bekijken we samen met jou in het zwembad de beelden. Zo worden de grootste aandachtspunten meteen duidelijk. De rest van het uur werken we samen met jou op deze aandachtspunten. De analist geeft je al enkele waardevolle oefeningen mee. In de Opvolgingslessen kan er verder op gewerkt worden. 

Feedbackdocument

Na de Techniekanalyse krijg je een Feedbackdocument opgestuurd via mail. Dit document is een overzicht van jouw aandachtspunten per fase. 

We bekijken per fase van de zwembeweging (bv. ademhaling, insteek, catch…) waar de verbeterpunten zich bevinden. We maken de jouw verbeterpunten visueel duidelijk via de beelden (zie rechtse kolom). 

We vermelden wat je goed en minder goed doet en eventuele tips om hierop te werken. 

Feedbackdocument Techniekanalyse Proswimlab. Dit kan je gebruiken om op jouw zwemstijl te werken. Jouw ambities in het zwemmen waarmaken.
Dit het 'insteek' gedeelte van het Feedbackdocument. Voor elke fase wordt dit opgemaakt.

Praktisch?

Je kan je inschrijven via de website.  Je plant zelf jouw Techniekanalyse in via kalender op een datum die voor jou past. Na de Techniekanlayse ontvang je na  7 dagen een mail met jouw Feedbackdocument en beelden.

Prijs

De prijs van een Techniekanalyse is 99 euro.